Ρόμβος | Έπιπλο & Κουζίνα στη Σύρο

Προτάσεις

Ποιος είπε ότι το σπίτι μας δεν είναι προέκταση του εαυτού μας;
Είτε επιμελείστε για πρώτη φορά τον προσωπικό σας χώρο, είτε έχει έρθει η ώρα για ανακαίνιση, στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα είδη επίπλου.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Και φυσικά, μην ξεχάσετε να ρίξετε μία πιο προσεκτική ματιά στη μεγάλη ποικιλία στρωμάτων που διαθέτουμε, για να είναι ο βραδινός σας ύπνος ονειρεμένος, όπως και το υπόλοιπο σπίτι σας!

Υπηρεσιες

Στο «Έπιπλο Ρόμβος» στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στην αγορά των επίπλων σας, γι’αυτό σας προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τη διαδικασία και τις επιλογές σας.

Ξεκινάμε με τη μέτρηση του χώρου σας, σχεδιάζουμε για εσάς 2D & 3D την κουζίνα και το παιδικό σας δωμάτιο, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση των επίπλων σας, ενώ ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα κάνει και την τοποθέτηση της κουζίνας σας.

Σας πιάνει πονοκέφαλος με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο χώρο σας; Κανένα πρόβλημα, εμπιστευθείτε μας για το συντονισμό όλων όσων πρέπει να γίνουν, και δε θα το μετανιώσετε!

 

 

Στρώματα

Στο «Έπιπλο Ρόμβος» γνωρίζουμε καλά το πόσο σημαντικό είναι ένα καλό ανατομικό στρώμα που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας για έναν ανάλαφρο και ξεκούραστο ύπνο.

Γι’αυτό συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία στρωμάτων Linea Strom κατ’ αποκλειστικότητα για τη Σύρο και εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.